Postaw na złote buty i zabłyśnij na wiosnę
Gdy za oknem robi się cieplej i słońce zaczyna nas rozpieszczać, od razu mamy ochotę dodać sobie pazura do codziennej stylizacji. I to w zupełnie inny sposób niż za pomocą czerwonej szminki czy starannie ułożonych fal. Mimo, iż jest to moment, kiedy jeszcze ubieramy się na cebulkę, to elementem, który śmiało możemy wyeksponować są buty!
Oczywiście, pierwszym wyborem i tym najbezpieczniejszym są te klasyczne – czarne. Jest jednak kolor, który pobudza każdą stylizację – złoto! Niezależnie od tego, ile masz masz lat – odpowiednio dobrana para może subtelnie dodać pazura do stylizacji lub błyszczeć niczym biżuteria. Latem, delikatne sandałki ze złotych pasków będą idealnie komponować się z opalenizną, zaś na wiosnę możemy ubierać je zarówno do dziennych klasycznych, jak i wieczorowych stylizacji.
W naszej ofercie posiadamy zarówno szpilki, jak i sandały na 10,5 cm obcasie. Dzięki temu, że obuwie wykonane jest z wysokiej jakości naturalnej skóry z miękką wkładką, zapewnia nie tylko komfort użytkowania, ale także pięknie prezentuje się na nodze. – podkreśla Marcin Wójcik z firmy Bravomoda.
Nie ma nad czym się zastanawiać – podpowiadamy od czego zacząć
- na początek warto spróbować od połączenia klasycznych jeansów oraz t-shirta lub z uwagi na zimowy sezon, karmelowego lub szarego swetra. Bez dodatkowej, rzucającej się w oczy biżuterii,
- krótka jednolita sukienka, do tego cieliste lub grafitowe rajstopy i złote botki to strzał w dziesiątkę na randkę,
- zaś białe spodnie, koszula w paski i złote balerinki to kwintesencja marynarskiego looku.
Stylizacji może być nieskończona ilość. Ważne, żeby nie przesadzić i nie świecić się od głowy, aż po czubki palcy u stóp. Absolutnie nie łączmy złotych butów z krzykliwymi wzorami (np. bluzką w cekiny lub kurtką z dżetami).
Zwracajmy także uwagę na biżuterię. Warto wybierać przede wszystkim odcienie miedziane, brązy, patyny lub w kolorze starego złota. Są po prostu mniej krzykliwe i dodadzą stylizacji elegancji.
Leave a Reply
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.